Systeemhelm

helm

Ik vroeg me laatst af wat nu eigenlijk precies een systeemhelm is en ik vond het daarom een goed idee om hier een blog over te schrijven. Je kunt een systeemhelm zien als een integraalhelm voor op de scooter of motor. Zo is het kinstuk op te klappen en dit maakt de helm geschikt voor zowel het rijden in de stad als op de snelweg.

Als je dus een rit door de stad maakt met mooi weer, kun je het kinstuk naar boven klappen. Als je op de snelweg rijdt is het een stuk veilig en comfortabeler om met een dichte helm te rijden, dus kan kun je het kinstuk laten zakken. Hieronder staan nog meer voordelen van een systeemhelm;

Brildragers kunnen de helm makkelijk op- en afzetten
Bij een mogelijk ongeluk is het gezicht bereikbaar zonder dat je helm af hoeft te doen
Sommige systeemhelmen zijn zowel als integraal- als jethelm te gebruiken.

Voordelige systeemhelmen van topmerken

Bij scooteronderdelenshop.com staat veiligheid altijd voorop en ze bieden dan ook uitsluitend alleen helmen die het ECE-keurmerk dragen. In hun overzichtelijke webwinkel kun je diverse systeemhelmen vinden tegen zeer scherpe prijzen.

In de webwinkel van scooteronderdelenshop.com weet je dat je kwaliteit voor je geld krijgt. Naast de helmen kun je ook eventuele accessoires vinden voor systeemhelmen zoals een additionele zonnevizier, wat je ogen beschermt tegen hinderlijke zonnestralen.