Scooter bestellen

scooterbestellen

Online een scooter bestellen? Het is tegenwoordig een stuk eenvoudiger om online een scooter te bestellen, dan een scooter in een fysieke winkel te kopen. Dit is omdat je nu online eenvoudig scootermodellen met elkaar kunt vergelijken op het moment wat jou het beste uitkomt.

Daarnaast is de prijs ook interessanter. Wanneer je een scooter online bestelt via het internet, dan kun je deze gewoon laten thuisbezorgen. Het scheelt je echt een hoop gedoe en tijd. Je kunt daarbij bepalen op welke dag de scooter afgeleverd wordt en deze komt dan verzekerd en rijklaar bij je aan.

Een scooter bestellen op afbetaling

Wil je een scooter bestellen en achteraf betalen? Dan hebben veel online webwinkels een interessante leaseconstructie, zodat je niet het hele bedrag niet in een keer hoeft uit te geven. Dat betekent dat je elke maand een vast laag bedrag kwijt bent en de looptijd kun je zelf bepalen.

De hoogte van het leasebedrag is natuurlijk wel afhankelijk van hoe lang het looptermijn is en van het totale leasebedrag. In de meeste gevallen kun je kiezen voor een leasetermijn van 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd is, hoe lager het maandbedrag is. Het is ook mogelijk om eerst een gedeelte zelf te betalen en het resterende bedrag dan in termijnen te betalen. Het is dus echt een flexibele constructie dus.