Betontegels

betontegels

Als je de inrichting van je huis wilt veranderen of een terras aan wilt leggen, zijn betontegels zeker een goede optie. In dit artikel probeer ik je de nodige informatie over betontegels binnen en buiten. Je kunt betontegels voor in twee soorten uitvoeringen krijgen:

  • Glanzend
  • Mat-ruw

Het glad blinkende uitzicht krijg je meestal omdat ze met een speciale beschermingslaag behandeld zijn. Een gevolg daarvan is dezelfde uitstraling als de toch veel duurdere natuursteen.

Een groot voordeel van beton, vooral voor buiten dan, is dat ze goedkoper zijn dan keramische tegels, en ze ook niet kapot vriezen, in tegenstelling tot vele natuurstenen.

Betontegels voor binnen en buiten

Het gebruiken van betontegels binnen heeft veel voordelen, want qua onderhoud en prijs heb je een erg kwaliteit product in handen. Daarnaast ogen betontegels ook nog eens zeer warm en stralen dan ook een aangename sfeer uit.

Mensen die liever een gegoten betonnen vloer willen maar waar dat niet mogelijk was, zijn betontegels echt een goede vervanger. Het verschil is wel dat je een voeg zal zijn.

Als je op zoek bent naar betontegels voor buiten zul je waarschijnlijk al van de gekendespiertegels in beton. Het stevige tegels die geschikt zijn voor alle soorten toepassingen en de hoge draagkracht van deze betontegels maakt ze geschikt voor alle oppervlakten.