Letselschadebureau inhuren

Een letselschadebureau inhuren is zeker de moeite waard, wanneer je iemand aansprakelijk wilt stellen voor een ongeval. Een no cure no pay constructie komt dan ook vaak voor en hierbij hoef je dan niets te betalen indien je de zaak verliest. Maar is dat wel de beste keuze?

Zo hoeven deze keuzes natuurlijk niet altijd de beste keuzes zijn, dus pas goed op bij no cure no pay letselschade zaken. Want voordat je een letselschadebureau in gaat huren, zul je goed na moeten gaan denken hoe je de activiteiten wilt gaan vergoeden. Een no cure no pay afspraak kan fijn zijn, maar dit hoeft niet altijd direct het beste te zijn.

Het inhuren op een no cure no pay basis

Je kunt een letselschadebureau inhuren op basis van no cure no pay letselschade. Bij een rechtszaak huurt de specialist of het bureau waarvoor deze werkt zelf een advocaat op uurbasis in.

Zo mangen advocaten niet een no cure no pay letselschade afspraak maken. Bij dit soort regelingen is het registreren van uren helemaal van de baan. Een advocaat zal in opdracht van het bureau echter in zo min mogelijk uren zoveel mogelijk resultaat proberen te realiseren. Je kunt je afvragen of dat wel slim is. Je kunt daarom beter een professioneel letselschadebureau inhuren.