Een smartphone verzekeren tegen schade

Een smartphone verzekeren tegen schade kan een beetje gek zijn en onverstandig, maar eigenlijk is meer de moeite waard. Indien je jouw smartphone wilt verzekeren tegen schade, dan is het zeker de moeite waard. Want zoals je weet is een smartphone meer dan een telefoontje, het is een minicomputer van meer dan 700 euro.

En als je een smartphoneverzekering afsluit, waarvoor ben je dan precies verzekerd, hoe hoog is het eigen risico en hoeveel ben je op maandelijkse basis kwijt voor je smartphone verzekering?

Scheidt de kaf van het koren

Als je online een telefoonverzekering af wilt sluiten tegen schade, dan kan dat in sommige gevallen zeer prijzig zijn. Dit terwijl nu ongeveer 1 op 3 Nederlanders een telefoonverzekering heeft. Hierbij is de stelregel; hoe groter het risico, hoe hoger je premie zal zijn.

Een betrouwbare aanbieder die ik gevonden heb heet Smartphonepolis.nl. Dit is echt een uitstekende telefoonverzekering die vrijwel alle schades en soorten diefstal dekt. Bij Smartphonepolis.nl is een smartphone verzekeren tegen schade binnen 3 stappen online afgehandeld en zeker de moeite waard!