Tuinhuizen

Een blokhut of onderhoudsvrij tuinhuis kan compleet geïntegreerd worden in de vormgeving van de tuin en biedt de mogelijkheid om tuinmeubelen, gereedschap en andere tuinaccessoires overzichtelijk op te bergen in de blokhut.

Bovendien kan een grote blokhut met plat dak, of een blokhut met zadeldak met of zonder overkapping gebruikt worden als gastenverblijf. Dit geldt ook voor een onderhoudsvrij tuinhuis of kleine blokhut.

Waarom tuinhuizen kopen bij Lugarde?

Lugarde is een tuinhuizen webwinkel die al bijna 40 jaar een autoriteit is op het gebied van tuinhuizen, veranda’s en garages. Met of zonder geïntegreerde overkapping, modern of klassiek? Omdat wij maatwerk leveren is alles mogelijk! Sinds 1978 produceert Lugarde houten tuinhuizen, blokhutten en overkappingen van topkwaliteit.

Wij verkopen onze tuinhuizen en blokhutten via een uitgebreid dealernetwerk. Doordat we het productieproces van begin (ontwerp) tot einde (levering) in eigen beheer hebben, kunnen we helemaal inspelen op uw specifieke wensen. Handig om te weten: we berekenen geen extra kosten voor maatwerk!