Online Ripple kopen

Ripple is een digitale valuta dat de afkorting XRP heeft en is een p2p-betalingsnetwerk. Deze coin wordt voornamelijk gebruikt in de financiƫle sector en het doel is om de gesloten financiƫle netwerken als het ware open te breken. Meer informatie over deze cryptocurrency vind je op deze pagina.

De organisatie Ripple onderscheidt zich van veel andere blockchain start-ups, door enterprise blockchain technologie live in te zetten om betalingsverkeer bij grote banken en kredietverstrekkers. Onder andere Santander, BBVA, Reise Bank, Bank of America en UniCredit maken gebruik van de Ripple technologie, en de verwachting is dat steeds meer banken hiervan gebruik zullen gaan maken.

Ripple kopen bij Bitvavo

Bij Bitvavo kun je makkelijk cryptocurrency kopen en verkopen via het Bitvavo platform. De site is gebruiksvriendelijk gemaakt, zonder al teveel technische ingewikkeldheden. Ook is er geen minimumbedrag vereist, zodat iedereen meteen aan de slag kan.

De coins die je kunt kopen zijn Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Monero en Dash. Je hebt geen externe wallet nodig, wat ideaal is voor beginners om even de kat uit de boom te kijken. Uiteindelijk is het echter wel aan te raden om te gaan voor een eigen wallet.

Als Bitvavo namelijk ooit gehackt wordt, is de kans groot dat je je XRP kwijt bent. Met een eigen wallet en het liefst een hardware wallet, zijn je coins veiliger. Wacht niet langer en koop vandaag Ripple bij https://bitvavo.com/ripple.